U bent met 2 tot 10 personen en u wenst thuis of in uw bedrijf de unieke ervaring van een restaurant te beleven?
Mélanie Englebin, bekroond door Gault & Millau, stelt voor om uw "Chef-kok aan huis" te zijn door u een service aan te bieden "zoals in een restaurant". Deze service is beschikbaar voor een minimum van twee gasten.
Laat u verleiden door een bevoorrechte avond met gastronomische menu's op basis van verse seizoensproducten, uitsluitend op basis van zeevruchten, en rekening houdend met eventuele allergieën.
Terwijl u voor uw familie en gasten zorgt, creëert de chef culinaire creaties die uw gasten zullen bekoren.
Aangezien elke creatie haar eigen bijzonderheden heeft, kan de chef de passende wijnen selecteren die de gerechten via uw smaakpapillen sublimeren.
De chef Mélanie biedt u een professionele en dynamische service en verwerkt haar glimlach in alle stappen die uw evenement tot een succes zullen maken.
Mélanie reist door heel België.
Om dit unieke moment te boeken, neem contact met ons op:
Hetzij per e-mail op info@cecila.be
Of via Instagram op @restaurantcecila
Mélanie Englebin, awarded by Gault & Millau, proposes to be your "home chef" by offering you a service "like in a restaurant". This service is available for a minimum of two guests. Read more...
Onderscheidingen:
Toegekend bij Gault & Millau
Delta de Bronze in de gelijknamige gids
Home | Partners | Wettelijke vermeldingen | Privacybeleid | Newsletter | English | Français | Nederlands
Copyright © 2019 Cécila - Mélanie Englebin • Alle rechten voorbehouden aan alle landen. • Niet-contractuele foto's
Conceptieweb: Studio Fleur de Vue | Onze gastheer is ISO 14001 en 50001 gecertificeerd en zet zich in voor ecologie.